top of page

OVER
SPATZUIVER

20210220 Profielfoto Sidney.jpg

Sidney van den Berg
Eigenaar SpatZuiver Schilderwerk

‘Waarom?’, herhaalt Sidney van den Berg de vraag. Bedachtzaam kijkt de schilder even omhoog. ‘Misschien ben ik inderdaad wel te perfectionistisch, maar ik wil gewoon het allerbeste voor iedereen. Rijk, arm. Rijtjeshuis of grachtenpand. Het maakt geen verschil. Elke klant verdient niet alleen een kleurtje, maar gedegen schilderwerk.’

Sidney van den Berg verplaatst in 2020 zijn hoofdkwartier van Petten naar het centrum van Alkmaar. De schilder staat al jaren in de regio bekend als betrouwbaar, vriendelijk en zeer vakbekwaam. Waarom verhuizen? 'Deze nieuwe uitdaging brengt mij dichterbij het vuur van mijn passie. Ik blijf actief in Petten en Bergen, maar in Alkmaar vind ik de monumentale panden waar mijn hart ligt'. Van den Berg lanceert daarom SpatZuiver Schilderwerk, gedreven vanuit zijn eigen visie. 

 

'Ik onderscheid me door een goede voorbereiding te combineren met goede materialen', vervolgt van den Berg. 'Elke schilder doet het op zijn eigen manier. Voor mij zorgen inlevingsvermogen en materialen van de hoogste kwaliteit er uiteindelijk voor dat de klant echt krijgt waar hij naar opzoek is, het beste resultaat!' Niet voor niets heeft hij het kwaliteitskeurmerk van De Betere Schilder ontvangen. 

 

De missie en passie zijn duidelijk. Iedereen verdient kwalitatief gedegen schilderwerk, van een gepassioneerde en betrouwbare schilder. Afsluitend relativeert van den Berg met een knipoog: ‘Mijn werk is niet mijn enige drijfveer. Naast tijd voor mijn gezin maak ik ook kunstvoorwerpen door materialen te recyclen'. Kwaliteit, betrouwbaarheid, creativiteit en duurzaamheid. SpatZuiver!

bottom of page